skip to Main Content
U kunt reserveren via telefoonnummer (0546) 456 444 of door middel van ons reserveringsformulier.

Taveerne ’t Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenalle, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een lekkere kop koffie op het terras of een goede maaltijd met vrienden.

U kunt bij Taveerne ’t Wetshuys terecht voor een kop koffie met gebak, een tosti of uitgebreide lunch, een goede maaltijd, of een gezellige borrel. Ook voor een intiem diner bent u bij ons aan het goede adres. Naast het restaurant beschikken we over een overdekt terras. De bovenverdieping van de taveerne, de plek waar vroeger magistraten vergaderden, is hiervoor de plek bij uitstek. Met prachtige uitkijk over het plein van Almelo en bij een knisperende openhaard, kunt u hier ultiem genieten.

Taveerne 't Wetshuys | Sfeer (dessert)
Taveerne 't Wetshuys | Sfeer (bar)
Taveerne 't Wetshuys | Sfeer (bar)
Taveerne 't Wetshuys | Sfeer (diner)

Trouwlocatie

Sinds 1998 is ’t Wetshuys één van de drie officiële trouwlocaties van Almelo. De gemeente heeft bewust voor deze plek gekozen als trouwlocatie, gezien het pand eerder diende als gemeentehuis en gerechtsgebouw, maar zeker ook vanwege de intieme en gezellige ambiance die er aanwezig is.

Een trouwarrangement is bij ons altijd maatwerk. We willen op deze mooie dag uit uw leven aan al uw wensen voldoen. Van chique diner tot feestelijk buffet, van kleine receptie tot groot feest; aan eigenlijk al uw wensen kunnen wij voldoen. We willen graag samen met u deze dag tot een onvergetelijk einde brengen!