skip to Main Content
U kunt reserveren via telefoonnummer (0546) 456 444 of door middel van ons reserveringsformulier.

Trouwen

Sinds 1998 is ’t Wetshuys één van de drie officiële trouwlocaties van Almelo. De gemeente heeft bewust voor deze plek gekozen als trouwlocatie, gezien het pand eerder diende als gemeentehuis en gerechtsgebouw, maar zeker ook vanwege de intieme en gezellige ambiance die er aanwezig is.

Wanneer u wilt trouwen in onze taveerne, richten wij de bovenste verdieping in als romantische trouwzaal. Wanneer u alleen gebruik maakt van onze locatie voor het trouwen voor de wet, berekenen wij een zaalhuur van €150,00. Echter, wanneer u wilt dat wij een trouwarrangement in een van onze horecagelegenheden voor u organiseren, bieden wij u graag de zaal kosteloos aan.

Een trouwarrangement is bij ons altijd maatwerk. We willen op deze mooie dag uit uw leven aan al uw wensen voldoen. Van chique diner tot feestelijk buffet, van kleine receptie tot groot feest; aan eigenlijk al uw wensen kunnen wij voldoen. We willen graag samen met u deze dag tot een onvergetelijk einde brengen!

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. U kunt ons bereiken via e-mailadres en telefoon:

LET OP! Taveerne ’t Wetshuys beschikt helaas niet over een lift, houdt u hiermee graag rekening wanneer u gasten hebt die slecht ter been zijn.